Παπαθεοδώρου : «Να φανούμε δυνατοί, να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να φτάσουμε στο σωστό επίπεδο»

Παπαθεοδώρου : «Να φανούμε δυνατοί, να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να φτάσουμε στο σωστό επίπεδο»

Για τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό μίλησε ο Ηλία Παπαθεοδώρου, αναφέροντας πως όλοι πρέπει να πιέσουν τους εαυτούς τους ώστε να φτάσουν στο σωστό επίπεδο.

Ο κορωνοϊός χτύπησε την ΑΕΚ τις προηγούμενες μέρες, ακυρώνοντας αρκετά παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» και δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην προετοιμασία των παικτών.

Η Ένωση θα αγωνιστεί με το Μεσολόγγι έπειτα από περίπου έναν μήνα και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το ματς, αλλά και για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση, μετά από πάρα πολύ καιρό. Ο τελευταίος επίσημος αγώνας μας είχε γίνει σχεδόν πριν από ένα μήνα. Είναι σίγουρο, ότι θα χρειαστεί να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας, έστω υπ’ αυτές τις συνθήκες, που επικρατούν στην τρέχουσα περίοδο.

Από εκείνο το ματς έως και σήμερα μεσολάβησαν πάρα πολλά… Έχουμε να διαχειριστούμε πολλούς τραυματισμούς, έχουμε τον κορωνοϊό, αλλά έχουμε και την αποχή μας από τις προπονήσεις για περίπου μία εβδομάδα.

Πρέπει να φανούμε δυνατοί, να πιέσουμε πάρα πολύ τους εαυτούς μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο, που πρέπει ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε μπροστά μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ