Κάρτερ : «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά…»

Κάρτερ : «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά…»

Ο Τζος Κάρτερ σε δηλώσεις του τόνισε πως ο ΠΑΟΚ προσπάθησε πολύ για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Ο Τζος Κάρτερ μίλησε μετά από την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του τονίζοντας πως κατέβαλλε πολύ μεγάλη προσπάθεια, όμως δεν ήταν αρκετή απέναντι στην Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ομάδα έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Στο τέλος και στην παράταση κάναμε κάποια πνευματικά λάθη. Δε λειτουργήσαμε σωστά και χάσαμε το παιχνίδι. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου για κάποια ελεύθερα σουτ, δημιούργησα κι εγώ και έφτασε σε αυτήν την απόδοση».

Για το πως προσαρμόστηκε τόσο γρήγορα: «Είναι η 12η μου χρονιά. Έκανα προπονήσεις και σε κάθε ομάδα που πηγαίνω προσπαθώ να βρω άμεσα τη θέση μου και να μπορέσω να κάνω καλά τη δουλειά μου και να κάνω κάτι που ξέρω πολύ καλά, δηλαδή να σουτάρω τρίποντα».

Για το τι κρατάνε από το παιχνίδι: «Η ομάδα πάλεψε ως το τέλος, αλλά αυτό που πρέπει να διορθώσει είναι τα λάθη που έκανε. Το πιο σημαντικό ήταν όταν περάσαμε μπροστά που δεν κρατήσαμε το προβάδισμα. Δεν έπρεπε επίσης, να τους αφήσουμε να έχουν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ