Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεσπόζει στη 18η αγωνιστική

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεσπόζει στη 18η αγωνιστική

Με τρία παιχνίδια ξεκινάει η 18η αγωνιστική της Basket League και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η αναμέτρηση που... ξεχωρίζει από το πρόγραμμα είναι το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Στο Αλεξάνδρειο θα είναι στραμένα τα βλέμματα όλων των φίλων του μπάσκετ, καθώς εκεί στις 20:00 ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα πραγματικό ντέρμπι.

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη έχει κέρδισει τις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, έχει ρεκόρ 6-10 και προέρχεται από μια εβδομάδα ξεκούρασης, αφού την προηγούμενη αγωνιστική δεν αγωνίστικη εναντίον του Προμηθέα.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ έχει ρεκορ 8-8 και την περασμένη εβδομάδα έχασε με 87-85 από την ΑΕΚ στην Πυλαία. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη θα παραταχθεί χωρίς τον βασικό της ψηλό, τον Γιώργο Τσαλμπούρη, καθώς ο Έλληνας σέντερ υπέστη κάταγμα στην προπόνηση και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Επιπλέον, στος 17;00 η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή, Η «Βασίλισσα» θα παραταχθεί με εννέα παίκτες, αφού για μια ακόμη φορά αντιμετωπίζει πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι Ζήσης, Γκίκας, Γιάνκοβιτς και Σλότερ παραμένουν εκτός δράσης. Ο Μόουζες τραυματίστηκε ελφρά στην αναμέτρηση εναντίον της Στρασμπούρλ ενώ τη Παρασκευή (19/03) βρέθηκε για μια ακόμη φορά κρούσμα κορωνοϊού στη ομάφα. Από την μεριά του, ο Ηρακλής δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ έχει πολύ καλή ψυχολογία, καθώς προέρχεται από τη νίκη εναντίον του Μεσολογγίου με 100-78.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Basket League:

17:00 Μεσολόγγι – Λαύριο

17:00 ΑΕΚ – Ηρακλής

20:00 Άρης – ΠΑΟΚ

Η βαθμολογία της Basket League:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ