Γυμναστικός Λάρισας Φάρος: Βρήκε επενδυτή και σώζεται!

Γυμναστικός Λάρισας Φάρος: Βρήκε επενδυτή και σώζεται!

Τη συμφωνία με επενδυτική ομάδα, η οποία θα τον βγάλει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει, ανακοίνωσε η ΚΑΕ. Εξασφάλισαν άδεια και από την ΕΕΑ οι Θεσσαλοί.

Πολύ σημαντική εξέλιξη για την ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας Φάρος καθώς τη συμφωνία με ομάδα επενδυτών που θα βοηθήσουν οικονομικά την εταιρεία να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει.

Για την ακρίβεια οι Θεσσαλοί έκαναν γνωστή την εμπλοκή του Βαγγέλη Τσάπα, τονίζοντας ότι θα καλυφθούν όλα τα οφειλόμενα και πως η ομάδα θα ενισχυθεί άμεσα με έναν ξένο παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας μετά από πολύμηνες και κοπιαστικές προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Με αφορμή αυτή την είδηση βρισκόμαστε και στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον αντιπρόεδρο του Φάρου Κερατσινίου, Βαγγέλη Τσάπα, και ένα team νέων επενδυτών, οι οποίοι θα συμβάλουν στην ομαλοποίηση της κατάστασης και θα συντελέσουν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων έχουν δημιουργηθεί.

Αυτά τα προβλήματα θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν και η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες θα συνεχίσουν χωρίς κανένα προβληματισμό να αγωνίζονται για την επίτευξη του στόχου μας. Η ομάδα μας θα ενισχυθεί άμεσα και με την προσθήκη ενός ακόμη ξένου παίκτη.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες, το προπονητικό team και τούς υπόλοιπους εργαζόμενους και συνεργάτες της ομάδας για την υπομονή και την κατανόηση που έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα.

Όλοι ενωμένοι για το καλό του Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος ΚΑΕ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ