ΑΕΚ : Πλήρωσε τους παίκτες, δεν αλλάζει στάση με Ρογκαβόπουλο

ΑΕΚ : Πλήρωσε τους παίκτες, δεν αλλάζει στάση με Ρογκαβόπουλο

Η ΑΕΚ πλήρωσε έναν μισθό στους παίκτες και θα πληρώσει ακόμη έναν τις προσεχείς μέρες με εξαίρεση όμως τον Νίκο Ρογκαβόπουλο για τον οποίο δεν αλλάζει στάση και παραμένει εκτός ομάδας.

Μετά το εξώδικο που έστειλε στην ΚΑΕ ΑΕΚ ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αλλά και την άρνησή του να προπονηθεί τη Δευτέρα, δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» αφού οι φήμες έκαναν λόγο για καθυστέρηση πολλών μηνών στις πληρωμές προς τους παίκτες.

Κάτι που ήρθε να ενισχύσει και το δημοσίευμα από τη Λιθουανία το οποίο μιλούσε για παίκτες που είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από την ομάδα λόγω μαζεμένων οφειλών. Η Ένωση μέσω διαρροών διέψευσε τα παραπάνω και μάλιστα σήμερα (30/3) προχώρησε σε καταβολή ενός μισθού ενώ ενημέρωσε τους παίκτες πως θα τους καταβάλλει ακόμη έναν την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι η στάση της ΑΕΚ προς τον Νίκο Ρογκαβόπουλο ο οποίος παραμένει εκτός ομάδας και μάλιστα όχι για οικονομικούς λόγους όπως τονίζουν οι «κιτρινόμαυροι». Μέσα σε όλα αυτά, η ΑΕΚ βρίσκεται στην Τουρκία ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Τουρκ Τέλεκομ η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας στο BCL.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ