ΠΑΟΚ : Έμφαση στην τακτική από τον Λυκογιάννη ενόψει Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ : Έμφαση στην τακτική από τον Λυκογιάννη ενόψει Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Άρη Λυκογιάννη να δίνει έμφαση στην τακτική.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με τους «ασπρόμαυρους» να συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τους «πράσινους».

Ο Άρης Λυκογιάννης έδωσε μεγάλη έμφαση την τακτική, ενώ είδε τον Γιώργο Τσαλμπούρη να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά να μοιάζει έτοιμος για την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με μία απογευματινή προπόνηση στο PAOK Sports Arena ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής (18/4, 17:00) με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο κόουτς Λυκογιάννης έδωσε έμφαση στην τακτική στη διάρκεια της προπόνησης, από την οποία απουσίαζαν οι τραυματίες Αναγνώστης Παπασάβογλου και Elijah Mitrou-Long.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει η σταδιακή ενσωμάτωσή του με την ομάδα.

Ο 19χρονος Αντώνης Καραγιαννίδης ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση, με αφορμή τα γενέθλια του. Ο «ρούκι» σέντερ του ΠΑΟΚ δέχτηκε ευχές από όλη την ομάδα και μία τούρτα στο τέλος της προπόνησης.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Τετάρτη (14/4) με διπλή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ