Αγγέλου: «Χαρούμενοι που η ομάδα αντέδρασε σε μια κακή επιθετική μέρα»

Αγγέλου: «Χαρούμενοι που η ομάδα αντέδρασε σε μια κακή επιθετική μέρα»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Προμηθέα, αναφέροντας πως είναι χαρούμενος επειδή η Ένωση αντέδρασε σωστά παρά την κακή επιθετικά μέρα της.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Προμηθέα στο δεύτερο παιχνίδι των μικρών τελικών της Basket League, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να εμφανίζεται αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Ο Έλληνας τεχνικός, στις δηλώσεις του, τόνισε πως είναι χαρούμενος καθώς οι παίκτες του βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν παρότι δεν βρέθηκαν και στην καλύτερη τους μέρα επιθετικά.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αγγέλου:

«Έγινε το τρίτο δεκάλεπτο μιας σειράς. Και οι δύο ομάδες τιμούν το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο προμηθέας ήταν ανταγωνιστικός. Το βάρος έπεφτε σε εμάς. Μας αποσυντόνισαν οι απουσίες του Προμηθέα.

Οι αποφάσεις μας ήταν κάτω από τις φάσεις που πρέπει και όπως είπα με τους παίκτες το παιχνίδι πρέπει να το σέβεσαι γιατί δεν μπορεί να σου δίνει συνέχεια θετική αύρα. Πρέπει να αγωνίζεσαι να το κερδίζεις. 3-4 φορές ήρθε ο Μέικον να μου πει «εγώ φταίω».

Είμαστε χαρούμενοι για την ομάδα που αντέδρασε σε μια κακή επιθετική μέρα. Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ