Μήτογλου : «Σημαντικό να κερδίσουμε τη Μάλαγα»

Μήτογλου : «Σημαντικό να κερδίσουμε τη Μάλαγα»

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για τα ματς του Παναθηναϊκού που ακολουθούν με Κύμη και Μάλαγα τονίζοντας πως είναι πολύ σημαντικό για τους πράσινους να νικήσουν στην Ισπανία.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κύμη (13/3, 18:00) και ο Ντίνος Μήτογλου σχολίασε τόσο την αυριανή αναμέτρηση των πρασίνων για την Basket League, αλλά και το επόμενο ματς για την Euroleague με αντίπαλο τη Μάλαγα.

Το blog του Mήτογλου στο esake.gr:

«Στον αγώνα με τον Πανιώνιο επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις. Με εξαίρεση ένα διάστημα στο πρώτο δεκάλεπτο, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας και φτάσαμε σε μια εύκολη επικράτηση, παίζοντας και ωραίο μπάσκετ. Αντιμετωπίσαμε τον αγώνα με σοβαρότητα, κάτι που όπως είχα πει στην προηγούμενη επικοινωνία μας, συνηθίζουμε στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτή τη φορά εκτός από το επιθετικό κομμάτι είχαμε καλή παρουσία και στην άμυνα. Επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να πετύχει μόλις 53 πόντους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα αυτόν. Αισθάνθηκα ότι ευχαριστήσαμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ακολουθεί ακόμη ένα εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Κύμη, αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ομάδα που μετά τον μεταξύ μας αγώνα στον πρώτο γύρο είχε ανοδική πορεία, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία και να κοιτάζει πλέον ψηλότερα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Αν κάνουμε ό,τι και με τον Πανιώνιο δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Μετά τον αγώνα με την Κύμη ακολουθεί εκείνος με την Μάλαγα για την Ευρωλίγκα. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και από εδώ και πέρα όλες οι αναμετρήσεις είναι κρίσιμες. Θα είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ