Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται ο Ηρακλής

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της πρώτης αναμέτρησης που έχει να δώσει, για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup.

Ολοκλήρωσε, σε ελληνικό έδαφος, την προετοιμασία του εν όψει της πρώτης αναμέτρησης που έχει να δώσει, για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup, ο Ηρακλής.

Ο «Γηραιός» προπονήθηκε σήμερα στο Ιβανώφειο, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να έχει στη διάθεσή του όλους τους καλαθοσφαιριστές που απαρτίζουν- τη δεδομένη στιγμή- το ρόστερ της ομάδας. Στην πορεία, τα στελέχη του μπήκαν σε διαδικασία ταξιδιού για τη Σόφια της Βουλγαρίας, όπου θα φιλοξενηθεί ο ένας από τους προκριματικούς ομίλους- σε συνθήκες «φούσκας», λόγω κορονοϊου- της διοργάνωσης.

Οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (29/09, 19:00), την οικοδέσποινα της διαδικασίας, Ακαντέμικ Πλόβντιν και εφόσον επικρατήσουν επί της βουλγάρικης ομάδας, θα αναμετρηθούν την Παρασκευή (01/01) με τη νικήτρια του άλλου ζευγαριού του ομίλου ανάμεσα στην ουκρανική BC Ντνίπρο και την πολωνική Τρέφλ Σόποτ.

Ο Ηρακλής, εφόσον εξασφαλίσει την ποθητή πρόκριση, θα ενταχθεί στον 5ο όμιλο του FIBA Europe Cup μαζί με μία εκ των Τσμόκι Μίνσκ (Λευκορωσία)/Μονς-Χάινατ(Βέλγιο)/ZZ Λέιντεν (Ολλανδία), την Μπαχτσεσεχίρ (Τουρκία) και την Μόρναρ Μπαρ (Μαυροβούνιο).

Αύριο το πρωί οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την πρώτη γνωριμία με την «Triaditsa Sports Hall» της Σόφιας, την έδρα, στην οποία θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις.

Την αποστολή των «κυανόλευκων» απαρτίζουν οι καλαθοσφαιριστές: Γούλριτζ, Σκορδίλης, Φίλλιος, Αγραβάνης, Τέιλορ, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Κουζέλογλου, Ντάγκλας, Τέρνερ, Παπαδάκης, Λιντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ