Δέδας – Να χτίσουμε σερί και να ζεστάνουμε τον κόσμο μας»

Δέδας – Να χτίσουμε σερί και να ζεστάνουμε τον κόσμο μας»

Ο Στέφανος Δέδας αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό (30/10) για τη Basket League, τονίζοντας η ομάδα του πρέπει να χτίσει ένα σερί ώστε να ζεστάνει τον κόσμο.

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Ιωνικού το Σάββατο (30/10) για την 5η αγωνιστική της Basket League, με τον Στέφανο Δέδα να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να χτίσει ένα σερί για να πάρει ψυχολογία και για να ζεστάνει τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ στο aekbc.gr:

«Προερχόμαστε από μία νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα με αντίπαλο τον Άρη, κάτι που μας δίνει ψυχολογία και θετική ενέργεια για τη συνέχεια. Προσπαθούμε να χτίσουμε ένα σερί σιγά-σιγά, να κερδίσουμε το αυριανό ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια, και να πάμε στη Ρίγα για το Basketball Champions League με ψυχολογία, έτσι ώστε να μπούμε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Βήμα-βήμα, λοιπόν, πάμε στις επόμενες ημέρες για μία σειρά αγώνων με σημασία. Αρχικά, με τον Ιωνικό, στη συνέχεια στη Ρίγα και τέλος με τον Κολοσσό στα Άνω Λιόσια, ώστε να κλείσει η ερχόμενη εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο και να ζεστάνουμε τον κόσμο μας ξανά, ώστε να έρθει ακόμα περισσότερος στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ