Λυκογιάννης – «Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει να βρει αντίδραση»

Λυκογιάννης – «Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει να βρει αντίδραση»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι Πράσινοι θα ψάξουν να βρουν αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό για την Basket League, με τον Άρη Λυκογιάννη να επισημαίνει σε δηλώσεις του πως οι Πράσινοι θα ψάξουν να βρουν αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο έλεγχος του ρυθμού θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, όπως η μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες του στην επίθεση.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κυρίως λόγω της ποιότητας του αντιπάλου. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μία βαριά ήττα στην Ευρωλίγκα το κάνει ακόμη πιο δύσκολο γιατί όλοι θα είναι πολύ συγκεντρωμένοι και θα ψάξουν να βρουν έναν τρόπο αντίδρασης.

Ο έλεγχος του ρυθμού και το αμυντικό ριμπάουντ είναι πάρα πολύ σημαντικά σημεία προκειμένου να μπούμε στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα η επιθετική μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες μας και ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσουμε να διαβάσουμε αυτά που θα μας δώσει η αντίπαλη άμυνα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ