Λυκογιάννης – «Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Ολυμπιακό να βρει σκορ στο ανοιχτό γήπεδο»

Λυκογιάννης – «Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Ολυμπιακό να βρει σκορ στο ανοιχτό γήπεδο»

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (14/11) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον Άρη Λυκογιάννη να αναφέρει ότι έχει τεράστια σημασία ο έλεγχος του ρυθμού.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν σήμερα (13/11) την τελευταία τους προπόνηση πριν τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό (20:00) στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της Basket League, με τον Άρη Λυκογιάννη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντρέα Χριστοδούλου, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό ματς λόγω ίωσης.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου έδωσε έμφαση στην τακτική, ενώ έκανε ανάλυση των «ερυθρολεύκων» στους παίκτες του με την χρήση βίντεο. Ο 52χρονος μάλιστα έκανε και δηλώσεις αναφερόμενος στη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή της ομάδας του:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και απέναντι σε μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα, που παίζει εξαιρετικά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έχει τεράστια σημασία ο έλεγχος του ρυθμού. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να τρέξει και να βρει καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικά τα αμυντικά ριμπάουντ, όπως επίσης και το να έχουμε χαμηλό αριθμό λαθών, κάτι που δεν πετύχαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι παιχνίδι διαχείρισης και πρέπει να το διαχειριστούμε έξυπνα σε όλους τους τομείς».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Αθήνα απαρτίζεται από τους: Jermaine Love, Malcolm Griffin, Μιχάλης Καμπερίδης, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Josh Carter, Marvin Jones, Βασίλης Τολιόπουλος, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Derek Ogbeide.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ