Φαβορί ο Αγγέλου, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τον Άρη

Φαβορί ο Αγγέλου, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται την Πέμπτη ο Αγγελου προκειμένου να ρυθμίσει τις τελικές λεπτομέρειες προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη ως το τέλος της σεζόν. Στα υπόψιν και ο Σούμποτιτς.

Προ των πυλών του Άρη βρίσκεται ο Βαγγέλης Αγγέλου, με το οριστικό – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- διαζύγιο των κίτρινων με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.  Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η νέα διοίκηση των Γουλιέλμου και Καπάζογλου ήρθε ήδη σε επαφή με τον Ελληνα τεχνικό και του εξέφρασε την επιθυμία της ώστε να αναλάβει το πόστο του προπονητή στους κίτρινους.

Ο Αγγέλου,αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αύριο Πέμπτη (22/3), προκειμένου να πραγματοποιήσει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους τον Άρη. Βεβαίως ο Αγγέλου, εξέφρασε κάποιες επιφυλάξεις καθώς η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο το γεγονός και μόνο ότι θα συζητήσει από κοντά με τους Γουλιέλμο-Καπάζογλου, δείχνει ότι η περίπτωσή του είναι προχωρημένη.

Εξάλλου οι άνθρωποι του Άρη έκαναν μια διακριτική επαφή και με την πλευρά του Λευτέρη Σούμποτιτς, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο τη δεδομένη στιγμή. Η περίπτωσή του Ελληνοσλοβένου θα προχωρήσει μόνο αν ναυαγήσει εκείνη του Αγγέλου.

Θυμίζουμε οτι ο Αγγέλου κάθισε στον πάγκο του Άρη τη σεζόν 2002-03 ως βοηθός, ενώ επέστρεψε την περίοδο 2012-13 οδηγώντας την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου. Με τον Σούμποτιτς ο Αρης έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς το 1997, ενώ ανέλαβε προπονητής και το 2011 για ένα διάστημα.

Οσον αφορά τον Γιαννάκη, μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του ματς με τον ΠΑΟΚ, η διοίκηση κάλεσε τον δράκο στα γραφεία για του ανακοινώσει την πρόθεσή της να του δείξει την πόρτα της εξόδου. Μετά από 5-10 λεπτά ο Γιαννάκης αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Δημήτρη Γουλιέλμου σε «πηγαδάκια» με δημοσιογράφους εξέφραζε την άποψη οτι ο Άρης έπρεπε να αλλάξει «ατμόσφαιρα» προκειμένου η αγωνιστική εικόνα της ομάδας να βελτιωθεί.

Οι νέοι παράγοντες έλεγαν οτι εκτιμούν ιδιαίτερα τη μεγάλη συμβολή του δράκου στη δύσκολη φετινή προσπάθεια και στα όσα πρόσφερε, ενώ πρόσθεταν πως η απόφασή τους να τον απομακρύνουν, μόνο εύκολη δεν ήταν τη δεδομένη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ