Λυκογιάννης – «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε»

Λυκογιάννης – «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λάρισα για την Basket League, με τον Άρη Λυκογιάννη να στέκεται στις απουσίες που θα έχει ο Δικέφαλος του βορρά.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, και ότι όλοι όσοι αγωνιστούν πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθει η νίκη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το οποίο είναι αλήθεια, ότι περιμέναμε πως θα πραγματοποιηθεί υπό διαφορετικές συνθήκες. Πράγματα και καταστάσεις μας αναγκάζουν να αντιμετωπίσουμε τη Λάρισα με αρκετά θέματα, με δύο σίγουρες απουσίες, ενώ περιμένουμε να δούμε ως την τελευταία στιγμή τι θα γίνει με τον Γκρίφιν.

Δουλέψαμε πολύ με τα υπόλοιπα παιδιά, ώστε να μπούμε στο γήπεδο, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Θεωρώ ότι θα είναι κομβική η παρουσία παιδιών που θα έρθουν από τον πάγκο. Θα παίξει καθοριστικό ρόλο το κομμάτι των ριμπάουντ, γιατί η Λάρισα πηγαίνει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ.

Σε όλα αυτά που πρέπει εμείς να κάνουμε πρωτίστως στο γήπεδο για να ξεπεράσουμε και τις απουσίες που θα υπάρχουν, θα βοηθήσει πολύ και η συμπαράσταση των φιλάθλων μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ