Ανατριχίλα στην εκδήλωση του Ηρακλή με Γκάλη και Ίνγκραμ (pics)

Ανατριχίλα στην εκδήλωση του Ηρακλή με Γκάλη και Ίνγκραμ (pics)

Ο Ηρακλής γιόρτασε τα 100 χρόνια ζωής του σε μια εκδήλωση όπου βρέθηκαν οι θρύλοι, Νίκος Γκάλης και Ντέιβιντ Ίνγκραμ

Τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του γιόρτασε το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή, σε μια λαμπρή εκδήλωση με σπουδαίους προσκεκλημένους.

Η εκδήλωση έγινε στο γεμάτο από κόσμο Ιβανώφειο, όπου έσμιξαν μεγάλες δόξες του μπάσκετ ανάμεσά τους και ο πιο πετυχημένος ξένος αθλητής στην ιστορία της ομάδας, Ντέιβιντ Ίνγκραμ. Δεν ήταν, ωστόσο, εκείνος ο μόνος που βρέθηκε στη μεγάλη γιορτή. Παρών ήταν και ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης. Το παρών έδωσαν και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, όπως επίσης ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο Αριστείδης Μούμογλου, ο Λευτέρης Κακιούσης και η τωρινή ομάδα του Ηρακλή.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά, που βρέθηκα στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Με την άφιξή μου, διαπίστωσα πως πολλά πράγματα εδώ είναι καινούργια, αλλά παραμένουν πολύ όμορφα. Μου προκάλεσε θετική εντύπωση ακόμη και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Ανυπομονώ να συναντήσω τους φίλους του Ηρακλή από τους οποίους έχω εξαιρετικές αναμνήσεις και θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου. Στον Ηρακλή πέρασα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου και δεν το ξεχνώ ποτέ αυτό. Εξαιτίας των οπαδών του Ηρακλή, των ανθρώπων στην Ελλάδα και φυσικά των φίλων, που έκανα εδώ. Ήταν μια φοβερή εμπειρία όσα έζησα, που θα την κουβαλάω πάντα μέσα μου», είχε αναφέρει κατά την άφιξή του ο Ίνγκραμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ