H ώρα του Εϊσι

H ώρα του Εϊσι

Την ευκαιρία να πάρουν μια καλή πρώτη γεύση από τον Κουίνσι Εισι θα έχουν τη Δευτέρα οι φίλοι του Ολυμπιακού, αφού ο Αμερικανός αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων με την Λάρισα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που λόγω του πολύ απαιτητικού προγράμματος των τελευταίων εβδομάδων δεν είχε την ευκαιρία -ούτε μπορούσε να ρισκάρει- να βάλει το νέο του παίκτη στο ροτέισον της ομάδας, πρόκειται αυτή τη φορά να του δώσει αρκετο χρόνο στο παρκέ, ωστε να τον βοηθήσει να βρει ρυθμό. Παράλληλα, προσανατολίζεται στο να ξεκουράσει και παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα, όπως για παράδειγμα ο Μουσταφά Φαλ και ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο 31χρονος φόργουορντ ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό στις 3 Νοέμβρη, όμως ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε δυο μέρες μετά την απόκτησή του, παρέτεινε την παραμονή του στις ΗΠΑ για μερικές επιπλέον μέρες.

Τελικά η άφιξη του στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 12 του περασμένου μήνα, κι ενώ η αποστολή του Ολυμπιακού βρισκόταν στην Αγία Πετρούπολη για την αναμέτρηση με την Ζενίτ. Από την Ρωσία ο Ολυμπιακός ταξίδεψε απευθείας στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ ακολούθησε διαβολοβδομάδα στην Euroleague με Εφές και Μακάμπι, ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και διπλή εκτός έδρας δοκιμασία σε Μιλάνο και Καζάν.

Δεν μεσολάβησε, δηλαδή, κάποιο βατό παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον Εισι, αφού ο Ολυμπιακός είχε ρεπό, ενώ υπήρξε και διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας στο «παράθυρο».

Ετσι, η συμμετοχή του Εισι περιορίστηκε στα 2:22 που αγωνίστηκε απέναντι στην Μακάμπι και τα 0:15 κόντρα στην Ούνικς, χρόνος ασφαλώς απειροελάχιστος για έναν παίκτη που προέρχεται από πολύμηνη αποχή και έχει ανάγκη τα αγωνιστικά λεπτά, ώστε ανακτήσει τον ρυθμό του και να βρει τα πατήματά του.

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμβεί αυτό είναι το αυριανό παιχνίδι στη Λάρισα κι οπροπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να την εκμεταλλευτεί δίνοντας εύλογο χώρο και χρόνο στον Κουίνσι Εισι, ώστε να ξεμουδιάσει και να αρχίσει να εντάσσεται σε αγωνιστικές συνθήκες στην νέα του ομάδα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ