Παναθηναϊκός : Χωρίς Ντένμον, Ρίβερς στα Τρίκαλα

Παναθηναϊκός : Χωρίς Ντένμον, Ρίβερς στα Τρίκαλα

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα στη Θεσσαλία και ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του δυο παίκτες. Συγκεκριμένα ο Μάρκους Ντένμον και ο Κέι Σι Ρίβερς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό στο ματς. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στον ώμο του μετά […]

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα στη Θεσσαλία και ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του δυο παίκτες.

Συγκεκριμένα ο Μάρκους Ντένμον και ο Κέι Σι Ρίβερς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό στο ματς.

Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στον ώμο του μετά από ένα χτύπημα στον αγώνα με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, ενώ ο δεύτερος δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τη θλάση στη γάμπα του.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους οπαδούς της πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα διαθέσει εισιτήρια για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο Ντίνος Μήτογλου εξάλλου μίλησε για το πλεονέκτημα έδρας, που θέλει να κατακτήσει στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, τις εκτός έδρας νίκες που δίνουν αυτοπεποίθηση, αλλά και το αήττητο στην Α1.

Αναλυτικά ο σέντερ του «τριφυλλιού» έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ:

«Η ομάδα πέτυχε ακόμα μία σημαντική νίκη την Πέμπτη το βράδυ στη «μάχη» που δίνει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Η είσοδος στην πρώτη τετράδα δεν είναι στο… χέρι μας, ωστόσο θα την κυνηγήσουμε μέχρι τέλους.

Ακόμη, όμως, και αν δεν τα καταφέρουμε, οι εκτός έδρας νίκες σε Μάλαγα και Τελ Αβίβ μας δίνουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση εν όψει των πλέι οφ. Ακολουθούν δύο αγώνες με τη Βαλένθια και την Αρμάνι, όπου προφανώς και πρέπει να κερδίσουμε.

Πριν από αυτά, όμως, υπάρχει ο αγώνας με τα Τρίκαλα. Μπορεί η Ευρωλίγκα να είναι αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μας απασχολεί. Αντιθέτως, θέλουμε να παίζουμε παντού καλά και να κερδίζουμε.

Τα Τρίκαλα μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία και ψάχνουν νίκες ακόμη και εκτός προγράμματος για να τα καταφέρουν. Είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε σοβαρά και βάσει του πλάνου μας ώστε να διατηρήσουμε το αήττητο στην Ελλάδα. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τα Τρίκαλα, το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο από φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ και πρέπει να τους ανταμείψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ