Ολυμπιακός : Χωρίς τρεις και στην Αμαλιάδα

Ολυμπιακός : Χωρίς τρεις και στην Αμαλιάδα

Ενός κακού μύρια έπονται λέει ο θυμόσοφος λαός μας και από ότι φαίνεται αυτό ταιριάζει γάντι στον Ολυμπιακό με τους τραυματίες. Δεν θα είναι λοιπόν στην αποστολή για την Αμαλιάδα και το ματς με τον Κοροιβο οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, με τα ονόματά τους να μπαίνουν στη λίστα των απόντων μαζί με εκείνο […]

Ενός κακού μύρια έπονται λέει ο θυμόσοφος λαός μας και από ότι φαίνεται αυτό ταιριάζει γάντι στον Ολυμπιακό με τους τραυματίες.

Δεν θα είναι λοιπόν στην αποστολή για την Αμαλιάδα και το ματς με τον Κοροιβο οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, με τα ονόματά τους να μπαίνουν στη λίστα των απόντων μαζί με εκείνο του Κώστα Παπανικολάου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αριστερού αχιλλείου και ο «Πρίντ» με σχάση δέρματος μεσοδακτύλιας πτυχής τέταρτου – πέμπτου δακτύλου αριστερού άκρου ποδός.

Από την προπόνηση της Κυριακής αποχώρησε ο Βασίλης Τολιόπουλος με διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής, αλλά θα ακολουθήσει την ομάδα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Δευτέρας (26/03, 16.00) με τον Κόροιβο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ