Μάντζαρης: «Αν είμαστε καλά, δεν φοβόμαστε κανέναν»

Μάντζαρης: «Αν είμαστε καλά, δεν φοβόμαστε κανέναν»

Το παιχνίδι με τον Κόροιβο καθώς και την πορεία της ομάδας στην Euroleague σχολίασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά την εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Κόροιβου

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε δηλώσεις του μετά την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Κόροιβου στην Αμαλιάδα (54-104), στάθηκε στην κούραση που υπάρχει μετά τους συνεχόμενους αγώνες, αλλά τόνισε ότι αν η ομάδα είναι καλά, δεν φοβάται κανένα αντίπαλο. Ενώ πλέον όπως τόνισε θα δώσουν όλοι τον καλύτερο εαυτό του για το Fianl 4.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την άνετη νίκη επί του Κοροίβου:

«Έχουμε πει ότι το κάθε ματς εξαρτάται από εμάς. Αν είμαστε καλά, δεν φοβόμαστε κανέναν. Δεν υποτιμάμε καμία ομάδα. Ο Κόροιβος είναι μια αξιόμαχη ομάδα. Θέλαμε να δώσει ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό, γιατί ήμασταν 10 παίκτες. Ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40′. Κοιτάμε τη συνέχεια που είναι πολύ δύσκολη για εμάς. Υπάρχει κούραση και κόπωση. Φτάνουμε στην τελική ευθεία. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το Final Four. Τα υπόλοιπα περισσεύουν. Θέλουμε να δώσει ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα».

Για την προσωπική του απόδοση είπε: «Είχα μια γαστρεντερίτιδα που με ταλαιπώρησε για πέντε μέρες, δεν είχα σηκωθεί από το κρεβάτι. Τώρα είμαι καλά και υγιής. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ