Το ΑΣΕAΔ δικαίωσε τον Ηρακλή στην υπόθεση του μειωμένου μπάτζετ

Το ΑΣΕAΔ δικαίωσε τον Ηρακλή στην υπόθεση του μειωμένου μπάτζετ

Ο Ηρακλής δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του μειωμένου μπάτζετ, εξαιτίας της οποίας κινδύνευε με αφαίρεση ενός βαθμού από την Basket League.

O Hρακλής τελικά κατάφερε να δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του μειωμένου μπάτζετ, ενώ κινδύνευε και με αφαίρεση ενός βαθμού από το φετινό πρωτάθλημα της Basket League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινδύνευε με τιμωρία καθώς είχαν δηλώσει προϋπολογισμό μικρότερο σε σχέση με αυτόν που όριζε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Βέβαια, αυτό ήταν το μικρότερο πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ο «Γηραιός», καθώς το μεγάλο αγκάθι της φετινής σεζόν έχει να κάνει με την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς σε περίπτωση τιμωρίας κινδυνεύει με αποβολή από την Basket League.

H EEA αποφάσισε να γίνει ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του, αφού, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «προέκυψε από την έρευνα ότι η φερομένη ως Πρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017, είναι παρένθετο πρόσωπο, το οποίο χρησιμοποιεί ο Θεόδωρος Δρακόπουλος, για να ενεργεί για τον εαυτό του»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ