Τόμιτς: «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει πιο εύκολα»

Τόμιτς: «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει πιο εύκολα»

Ο Μίλαν Τόμιτς μετά τη νίκη του Περιστερίου επί του ΠΑΟΚ ανέφερε πως σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα θα μπορούσε να έρθει πιο εύκολα η νίκη.

Το Περιστέρι επικράτησε του ΠΑΟΚ με 68-67 για την 18η αγωνιστική της Βasket League 2 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του αγώνα χάρη σε μια εύστοχη βολή του Δημήτρη Μωραΐτη και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με τους γηπεδούχους να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την είσοδο τους στην οκτάδα του πρωταθλήματος.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής του Περιστερίου, Μίλαν Τόμιτς, έδωσε συγχαρητήρια αρχικά στους παίκτες του Περιστερίου για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και θεωρεί πως δεν προσπάθησαν για 40′, όμως μετρά η νίκη σε κάθε ματς και περιμένει το ίδιο και στα υπόλοιπα παιχνίδια στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τόμιτς: 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, σίγουρα θα μπορούσαμε να νικήσουμε πιο εύκολα. Κάθε παιχνίδι, και αυτό το λέω συνέχεια στους παίκτες μου, παίζεται 40′.

Κάναμε μια ακόμη νίκη και προχωράμε. Έχουμε μπροστά μας αρκετά σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε και να καταφέρουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ