Μέξας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη νίκη»

Μέξας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη νίκη»

Ο Ηρακλής το Σάββατο (26/3, 17:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πάτρας για την 19η αγωνιστική της Basket League και ο Κώστας Μέξας τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στο στόχος της.

Ο Ηρακλής το Σάββατο (26/3, 17:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πάτρας για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (25/03) την προετοιμασία τους, με μια μεσημεριανή προπόνηση. Μόνος του γυμνάστηκε ο Γιώργος Πετανίδης, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την αυριανή αναμέτρηση. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.

Ο προπονητής του Γηραιού μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα, η οποία γίνεται ακόμη καλύτερη, όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα πράγματα, που μας έχουν ‘πληγώσει’ το τελευταίο διάστημα, όπως είναι η ατομική άμυνα, τα λάθη στην επίθεση και το αμυντικό ριμπάουντ. Να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στα κομμάτια αυτά, να παίξουμε με συγκέντρωση και σκληράδα για 40 λεπτά. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη νίκη».

Αναλυτικά η αποστολή του Ηρακλή: 

Woods, Σταμάτης, Σκορδίλης, Wroten, Henry, Garrett, Φίλλιος, Χαριτόπουλος, Dolezaj, Abrams και Παπαδάκης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ