Η μεγάλη επιστροφή στο ΣΕΦ

Η μεγάλη επιστροφή στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός απόψε (28/3, 20:00) υποδέχεται το Περιστέρι σε μια ξεχωριστή αναμέτρηση, καθώς ο Μίλαν Τόμιτς επιστρέφει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος.

Ο Ολυμπιακός απόψε (28/3, 20:00) υποδέχεται το Περιστέρι για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League και σε ένα παιχνίδι ξεχωριστής σημασίας, καθώς επιστρέφει στο ΣΕΦ ο Μίλαν Τόμιτς ως αντίπαλος αυτή τη φορά.

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα κάνει ο Μίλαν Τόμιτς. Ο προπονητής του Περιστερίου επιστρέφει για δεύτερη φορά ως αντίπαλος στο γήπεδο όπου γνώρισε τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του καθώς είχε φιλοξενηθεί και σε ένα φιλικό ματς την εποχή που ήταν προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.

Βέβαια ο Τόμιτς έχει φορέσει και την φανέλα των ερυθρολεύκων για 14 ολόκληρα χρόνια από το 1991 έως το 2005, ενώ τρία χρόνια αργότερα δηλαδή από το 2008 μέχρι το καλοκαίρι του 2018 βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας στην θέση του βοηθού προπονητή μαζί με όσους προπονητές πέρασαν από την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων εκείνη τη χρονική περίοδο.

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Βιλερμπάν με 94-80 και κλείδωσε το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες. Το Περιστέρι, που μετρά τέσσερις νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό έχοντας, ωστόσο στοχεύσει περισσότερο σε άλλα παιχνίδια για τον στόχο της συμμετοχής στα playoffs του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ