O Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ

O Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Basket League ολοκληρώνεται σήμερα με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (4/4, 17:00) τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για το τελευταίο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Βasket League μια αγωνιστική πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-9 και παλεύει για την είσοδο του στην οκτάδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στα πλέι οφ. Ο Άρης Λυκογιάννης δεν θα έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τον Άντονι Λι που είναι εκτός μάχης λόγω ίωσης, ενώ και τον Μάρβιν Τζόουνς που αποχώρησε από τον δικέφαλο πριν από λίγες μέρες.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 15-1 και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 73-66 για την Εuroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Κώστα Σλούκα και Μουστάφα Φαλ, που ταλαιπωρούνται εδώ και περίπου μια εβδομάδα από ίωση. Πάντως ο Έλληνας τεχνικός για να συμπληρώσει την δωδεκάδα πήρε μαζί του τον νεαρό  Σωτήρη Οικονομόπουλο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ