Ζάρας: «Ομάδα υψηλού επιπέδου ο Ολυμπιακός»

Ζάρας: «Ομάδα υψηλού επιπέδου ο Ολυμπιακός»

Ο Θοδωρής Ζάρας μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τους Ερυθρόλευκους ως ομάδα υψηλού επιπέδου.

Η Λάρισα θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, και ο Θοδωρής Ζάρας, μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ μίλησε για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Έλληνας γκαρντ, χαρακτήρισε το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ως ομάδα υψηλού επιπέδου, ενώ τόνισε πως οι Θεσσαλοί έχουν στόχο την είσοδο στα πλέι-οφ.

Το blog του Θοδωρή Ζάρα:

«Μια ακόμη σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον οι στόχοι μας έχουν αλλάξει, κοιτώντας ξεκάθαρα την είσοδό μας στα playoffs. Η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ σημαδεύτηκε και από την προσέλευση του κόσμου, ο οποίος όταν χρειάστηκε μας ώθησε στη νίκη. Τον θέλουμε κοντά μας σε κάθε παιχνίδι και με το τρόπο μας προσπαθούμε να τον κρατήσουμε κοντά μας.

Προσωπικά σε αυτό παιχνίδι στάθηκα άτυχος και δυστυχώς αυτήν την εβδομάδα και για τις επόμενες μέρες θα μείνω εκτός ομαδικού προγράμματος με ένα πρόβλημα τραυματισμού που απέκτησα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω όμως πως οι συμπαίκτες μου θα αγωνιστούνε και για μένα.

Επόμενος αντίπαλος ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ. Υψηλού επιπέδου ομάδα και αυτό το δείχνει και η κατάληψη της δεύτερης θέσης της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα. Η ομάδα μας θα πάει να διεκδικήσει ότι της αναλογεί στην αναμέτρηση παίζοντας το παιχνίδι της και αφήνοντας στην άκρη σκοπιμότητες. Σε τέτοιες αναμετρήσεις μονάχα να κερδίσουμε πράγματα έχουμε, παρά να χάσουμε.

Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την χημεία μας σαν ομάδα και τον ρυθμό μας ενόψει και της δύσκολης συνέχειας και των συνεχόμενων αναμετρήσεων που έρχονται Τετάρτη-Κυριακή, επιδιώκοντας στο φινάλε της κανονικής διάρκειας να είμαστε στην οκτάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ