Μέξας: «Οι παίκτες κάνουν αυτή τη στιγμή κατάθεση ψυχής»

Μέξας: «Οι παίκτες κάνουν αυτή τη στιγμή κατάθεση ψυχής»

Στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του για ανατροπή, στάθηκε ο Κώστας Μέξας μετά την ήττα του Ηρακλή από τον Κολοσσό.

Ο Κώστας Μέξας έκανε λόγο για συγκινητική προσπάθεια της ομάδας του ενώ τόνισε πως περιμένει από τη διοίκηση να κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε για την πληρωμή των παικτών.

Όσα δήλωσε ο Μέξας στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε εξαρχής ότι θα είναι ένα ματς δύσκολο, δεδομένης της ποιότητας της Ρόδου, και των συνθηκών της δικής μας προετοιμασίας. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο είχε αυτόν τον αντίκτυπο, της ομάδας που δεν κάνει προπόνηση και δεν έχει συνοχή και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο Κολοσσός πήρε εύκολα τον έλεγχο και με επιθετικά ριμπάουντ μας πλήγωσε πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο η εικόνα των παιδιών ήταν συγκινητική, πάλεψαν σε κάθε φάση, δεν άφησαν τον Κολοσσό να λειτουργήσει επιθετικά. Βρήκαμε κι εμείς λύσεις στην επίθεση που μας έδωσαν αυτοπεποίθηση και φτάσαμε το ματς στο σουτ και μια φάση τυχερή για τον Κολοσσό και άτυχη για μας, με την τάπα του Γκάρετ να καταλήξει σε σουτ του Μομίροφ, έκρινε ουσιαστικά το ματς και γενικά το θέμα των αμυντικών ριμπάουντ. Η εικόνα μας ήταν καλύτερη του αναμενομένου, φτάσαμε σε μία νίκη υπέρβασης. Δεν τα καταφέραμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε το κουράγιο, τη δύναμη και τη βοήθεια να τα καταφέρουμε για να σώσουμε την ομάδα. Δεν τα παρατάμε και ευελπιστούμε από Δευτέρα, Τρίτη σε μια καλύτερη κατάσταση. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό».

Για τη βοήθεια που περιμένει:

«Υπάρχει μια υπόσχεση ότι θα πληρωθούν μέσα στη βδομάδα οι παίκτες, ελπίζουμε ότι θα γίνει πραγματικότητα, μήπως καταφέρουμε λίγο να αλλάξουμε το μυαλό των παικτών που αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολη διαχείριση και η δική τους στην όλη κατάσταση και η δική μου. Βρισκόμαστε σε οριακά σημεία».

Για τον τραυματισμό του Σκορδίλη και αν είναι σοβαρός:

«Θα δούμε τις επόμενες μέρες».

Για τη δήλωσή του ότι ο κόσμος δεν είναι ψύχραιμος και για τη διοίκηση:

«Πρέπει να έχουμε κάνει προπόνηση όλοι μαζί πέντε μέρες. Η εικόνα της ομάδας αν συνεχιζόταν και στο δεύτερο ημίχρονο, δεν θα έπρεπε να μείνουμε όλοι ψύχραιμοι; Θα έπρεπε. Το ότι οι παίκτες έκαναν την υπέρβαση, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Οι παίκτες κάνουν αυτή τη στιγμή κατάθεση ψυχής, δεν παίξαμε σήμερα μπάσκετ ποιοτικό για να ξέρουμε τι λέμε. Για τη διοίκηση περιμένω να γίνει πραγματικότητα η υπόσχεση για να καταφέρουμε να δουλέψουμε ενόψει Ιωνικού και Λαυρίου, με λίγο καλύτερο μυαλό, διάθεση, ενέργεια και κίνητρο. Προσπάθησα να είμαι ρεαλιστής και ειλικρινής μπροστά στον κόσμο του Ηρακλή, αν κάποιοι θέλουν να ακούν ψέματα, δεν έχω μάθει να λέω στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ