Ανγκόλα: «Μου είχε λείψει πολύ το μπάσκετ»

Ανγκόλα: «Μου είχε λείψει πολύ το μπάσκετ»

Χαρούμενος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δήλωσε ο Μπράιαν Ανγκόλα.

Ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δήλωσε ο Μπράιαν Ανγκόλα. Ο Κολομβιανός που είχε μείνει εκτός για 114 ημέρες λόγω μιας μυοκαρδίτιδας που υπέστη μετά τον κορωνοϊό, μίλησε για την επιστροφή του στη δράση, ανέφερε πως νιώθει πάρα πολύ ικανοποιημένος με αυτό, καθώς ευχαρίστησε και τον κόσμο της ΑΕΚ για τη συμπαράσταση που του έδειξε τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

«Νιώθω υπέροχα. Ύστερα από τέσσερις μήνες μπόρεσα να παίξω ξανά και είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Θα ήθελα να βοηθήσω λίγο παραπάνω την ομάδα μου, αλλά κερδίσαμε το παιχνίδι και αυτός ήταν ο βασικός στόχος μας. Μου είχε λείψει 1.000% να μπορώ να παίζω και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και έπαιξα με τους συμπαίκτες μου μπροστά στον κόσμο μας.

ο βασικό είναι τώρα να επιστρέψω σε ιδανική φόρμα, όπως ήμουν πριν σταματήσω να παίζω. Θέλουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε, να έχουμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη εν όψει playoffs και μετά να πάμε για να κερδίσουμε όλα τα ματς».

Τέλος, αναφέρθηκε στους φιλάθλους της ΑΕΚ: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της ΑΕΚ για τα μηνύματα στήριξης που δέχτηκα όλο αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να τους δω όλους στα επόμενα ματς και στα playoffs», δήλωσε στην «Ώρα των Σπορ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ