Σαμοντούροβ: «Πιστεύω πως ήταν σωστή η απόφασή μου να υπογράψω στον Παναθηναϊκό» (vid)

Σαμοντούροβ: «Πιστεύω πως ήταν σωστή η απόφασή μου να υπογράψω στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ μίλησε για την επιλογή του να υπογράψει στον Παναθηναϊκ, αλλά και για την εξαιρετική πορεία της ΔΕΚΑ όπου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του.

Για την εξαιρετική πορεία της ακαδημίας ΔΕΚΑ, αλλά και για την απόφασή του να υπογράψει στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ. Ο νεαρός άσος που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ χαρακτήρισε σωστή την απόφασή του και στάθηκε στις συμβουλές που πήρε από δικούς του ανθρώπους.

Όσα είπε ο Σαμοντούροβ:

Για την πορεία της ακαδημίας ΔΕΚΑ και τους φετινούς τίτλους: «Αυτή η σεζόν ήταν πολύ καλή, με πολλές επιτυχίες. Ήταν πολύ καλό που παίξαμε τόσα πολλά παιχνίδια και στη Γ’ Εθνική και πήρα τόσες εμπειρίες, ήταν μια πολύ καλή σεζόν».

Για τις διαδοχικές εμφανίσεις του και το αν κουράζεται: «Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και προσπαθώ να καταφέρω να τα κάνω όλα αυτά. Μέχρι στιγμής πιστεύω τα έχω καταφέρει πολύ καλά».

Για τον Παναθηναϊκό: «Αυτή η απόφαση ήταν μια μεγάλη απόφαση για εμένα, με βοήθησαν τα δικά μου άτομα για το ποια ομάδα να επιλέξω. Ελπίζω αυτό να με οδηγήσει σε καλό, θα με οδηγήσει. Πιστεύω πως ήταν η σωστή απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ