Δοκιμασία στην Πάτρα για τον Ολυμπιακό – 3ος τελικός στην Α1 Γυναικών για τους «αιωνίους»

Δοκιμασία στην Πάτρα για τον Ολυμπιακό – 3ος τελικός στην Α1 Γυναικών για τους «αιωνίους»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα για την εξ αναβολής 23η αγωνιστική της Basket League, ενώ στο ΣΕΦ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν τον 3ο τελικό στην Α1 Γυναικών.

Μέρα… Ολυμπιακού η σημερινή (11/5).

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν σήμερα στις 19:15 τον Απόλλωνα Πάτρας (ΕΡΤ 3) εκτός έδρας σε εξ αναβολής αγώνα για την 23η αγωνιστική, στοχεύοντας στη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την 1η θέση στη βαθμολογία και το πλεονέκτημα έδρας πριν την τελευταία αγωνιστική και το ματς κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ.

Μετά τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έμεινε εκτός στον αγώνα με τον Ιωνικό, και ο Σακίλ ΜακΚίσικ έμεινε εκτός αποστολής από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, για λόγους ξεκούρασης.

Game 3 στους τελικούς της Α1 Γυναικών

Λίγο νωρίτερα, στις 17:00, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΣΕΦ στον 3ο μεταξύ τους τελικό για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών (ERT Sports 2)

Αντί της κεντρικής σάλας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, ο 3ος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (2-2) της Α1 γυναικών στο μπάσκετ θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του ΣΕΦ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ