ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Η Λάρισα τερμάτισε στην 6 η θέση της κανονικής περιόδου στην A1 και έτσι δοκιμάστηκε με τον Κολοσσό Ρόδου στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Με τη σειρά στα προημιτελικά να ολοκληρώνεται στις δύο νίκες, επικράτησε με 71-63 στη Ρόδο και 83-82 (παράταση) στο δεύτερο ματς κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει αισθητά, αφού υπάρχει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Στο πρώτο παιχνίδι, στο ΟΑΚΑ, ηττήθηκε με 87-77 και έτσι υστερεί στο σειρά με 0-1.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στη 2 η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια της σεζόν, με 22-2, έχοντας μια ήττα περισσότερη από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι πράσινοι, μετά τη χειρότερη σεζόν της ιστορίας τους στην Ευρωλίγκα και με τον Βόβορα να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος, θα παλέψουν για τον τίτλο ώστε να σώσουν μια καταστροφική χρονιά. Ξεπέρασαν με σχετική άνεση το εμπόδιο του Άρη, επικρατώντας με 2-0 στη σειρά των προημιτελικών. Οι πράσινοι μονομαχούν με τη Λάρισα, έχοντας ήδη επικρατήσεις στο πρώτο ματς, εντός έδρας, με 87-77 και έτσι στοχεύουν στη 2 η νίκη, για να φτάσουν ένα… βήμα μακριά από τη συμμετοχή στους τελικούς των playoffs της Basket League.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:30 της Τρίτης.

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Παπαπέτρου: «Είμαστε πιο υγιείς και πλήρεις από ποτέ»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας, ενώ τόνισε πως οι Πράσινοι είναι πιο υγιείς και πιο πλήρεις από ποτέ μέσα στη σεζόν.

Όσα είπε ο Παπαπέτρου:

«Συγχαρητήρια στη Λάρισα, μας έβαλαν πολύ δύσκολα και στον κόoυτς για τη δουλειά και την πειθαρχία. Ομαδικά δεν κάναμε καλή δουλειά στον Μούντι, έχει πολύ ταλέντο, έβαλε πολλά σουτ από μακριά. Η αμυντική προσέγγιση πρέπει να είναι καλύτερη, να παίξουμε καλύτερα γιατί η Λάρισα είναι πολύ σκληρή και θα είναι πολύ δύσκολο το δεύτερο ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Χρειάζεται καθημερινή δουλειά. Πρέπει να βελτιωνόμαστε μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε πιο υγιείς και πλήρεις από ποτέ. Όλοι μαζί σαν γροθιά για να κατακτήσουμε τον στόχο, το πιστεύουμε όλοι στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να σκεφτούμε πρώτα αυτά τα ματς και όχι τους τελικούς.

Ο κόουτς Βόβορας και το επιτελείο ξέρουν την ομάδα, τη φιλοσοφία. Έχουμε μια βελτίωση, είμαστε σε καλύτερη ροή. Παίξαμε και καλό μπάσκετ κατά διαστήματα και πρέπει να δουλέψουμε στα ριμπάουντ».

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Τακιανός: «Δείξαμε ψυχολογία και χαρακτήρα»

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έδειξε ψυχολογία και χαρακτήρα, ενώ επισήμανε ότι θα πρέπει να προετοιμαστούν καλύτερα για το εντός έδρας ματς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Τακιανός:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που σε μία δύσκολη έδρα κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί και από την αρχή του παιχνιδιού επέβαλαν έναν ρυθμό από την άμυνα και κρατούσαμε τον ρυθμό. Εκεί φορτωθήκαμε με δύο φάουλ, περιμέναμε την φθορά αλλά όχι τόσο νωρίς.

Υπάρχουν διαστήματα που ο Παναθηναϊκός πήγε να ξεφύγει, αλλά επιστρέψαμε και δείξαμε ψυχολογία και χαρακτήρα. Για να κάνουμε κάτι θα πρέπει πολλοί παίκτες να είναι καλοί, γιατί σήμερα παίξαμε μονοδιάστατα αλλά αυτό δεν μπορεί να σε πάει μακριά.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε στα πλέι οφ με ματς ανά δύο μέρες και πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας δίπλα στον κόσμο μας κι αν εμφανιστούμε καλύτεροι θα μπορούμε να έχουμε αξιώσεις για κάτι καλύτερο».

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ