Στον Οικονομόπουλο τα… έσπασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού – Αποθέωση Πρίντεζη και σύνθημα για Μιλουτίνοβ (pics)

Στον Οικονομόπουλο τα… έσπασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού – Αποθέωση Πρίντεζη και σύνθημα για Μιλουτίνοβ (pics)

Οι παίκτες και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γιόρτασαν την κατάκτηση του νταμπλ στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. Την αποθέωση γνώρισε ο Γιώργος Πρίντεζης, τι σύνθημα ακούστηκε για Μιλουτίνοφ...

Ο Ολυμπιακός νίκησε και στον τρίτο τελικό της Basket League τον Παναθηναϊκό (93-74) και κατέκτησε το πρωτάθλημα ύστερα από 6 χρόνια.

Σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν άνετα των «πράσινων» στο Game 3 και κατέκτησαν το 13ο πρωτάθλημα Ελλάδας στην ιστορία τους, ενώ ολοκλήρωσαν ιδανικά τη σεζόν, πανηγυρίζοντας το νταμπλ, κάτι το οποίο δεν είχαν καταφέρει εδώ και 25 χρόνια.

Μετά τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ, οι παίκτες και οι άνθρωποι των νταμπλούχων, πήγαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, με τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα, αλλά και τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν την αποθέωση από τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ βρέθηκε στο γλέντι του τίτλου και γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση, ενώ ο κόσμος έδειξε πόσο θα ήθελε να τον ξαναδεί στα ερυθρόλευκα, φωνάζοντας… «φέρτον στο λιμάνι Αγγελόπουλε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ