Υπέγραψε ο Καλαϊτζάκης – Πότε ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό…

Υπέγραψε ο Καλαϊτζάκης – Πότε ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό…

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τον Παναθηναϊκό και απομένει μόνο το τυπικό της μεταγραφής.

Ο Παναθηναϊκός μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Πάρις Λι την Παρασκευή, ολοκλήρωσε ουσιαστικά και τη μεταγραφή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο νεαρός Έλληνας έχει συμφωνήσει με το τριφύλλι εδώ και μερικές μέρες, όμως πλέον μένει μόνο το τυπικό της υπόθεσης, με τους πράσινους να αναμένεται να ανακοινώσουν την απόκτηση του το Σάββατο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε προσπαθήσει να πάρει τον Καλαϊτζάκη και τον περασμένο Απρίλιο, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω των υποχρεώσεων που είχε τότε με τη Λιετκαμπέλις, με την οποία έφτασε μέχρι και τον τελικό του πρωταθλήματος Λιθουανίας.

Από εκεί και πέρα, για να κλείσει η μεταγραφή του Καλαϊτζάκη το «τριφύλλι» Θα πληρώσει ένα μικρό buy out στην λιθουανική ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται οι πράσινοι να προσπαθήσουν μέσα στο καλοκαίρι να κάνουν δικό τους και τον αδερφό του, Γιώργο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ