Νέιτ Γουόλτερς ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού μετά το «ναυάγιο» με Καλάθη

Νέιτ Γουόλτερς ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού μετά το «ναυάγιο» με Καλάθη

Ο Νέιτ Γουόλτερς, τον οποίο ο Ντέγιαν Ράντονιτς γνωρίζει πολύ καλά από τον Ερυθρό Αστέρα, είναι η επιλογή του Παναθηναϊκού μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Νικ Καλάθη.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Νικ Καλάθης δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού αφού παρά τη νέα εξαιρετική πρόταση των «πράσινων» ο ομογενής γκαρντ δεν απάντησε καν και φαίνεται πως οδεύει προς τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις και ο εκλεκτός του είναι ένας παίκτης πολύ γνώριμος στον Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο λόγος για τον Νέιτ Γουόλτερς με τον οποίο συνεργάστηκε πέρσι στον Ερυθρό Αστέρα.

Διαβάστε επίσης: Έτσι έπεισε τον Μπίσεσβαρ ο Λουτσέσκου: «Μ@@@κα υπόγραψε» (vid)

O Αμερικανός πλέι μέικερ, υπήρξε επιλογή των Γουίζαρντς στο Draft του NBA το 2013 και μετά από δύο ανταλλαγές βρέθηκε στους Μπακς, ενώ έχει συνεργαστεί σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις με τον Ράντονιτς αφού εκτός από την περσινή σεζόν, τον είχε προπονητή τον Ερυθρό Αστέρα και τη σεζόν 2016-2017.

Ο 31χρονος άσος έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπεσίκτας, Ερυθρό Αστέρα (δις), Ελάν Σαλόν, Ζαλγκίρις, Μακάμπι και Ούνικς. Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα και όπως φαίνεται ο Γουόλτερς θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, αποτελώντας μία ξεκάθαρη επιλογή του Ράντονιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ