«Βόμβα» με Καλάθη: «Μια ανάσα από τη συμφωνία»

«Βόμβα» με Καλάθη: «Μια ανάσα από τη συμφωνία»

Πολύ κοντά στο να υπογράψει στην νέα του ομάδα ο Νικ Καλάθης.

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του Νικ Καλάθη που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το έγκυρο «Home of Glory», η Φενέρ είναι κοντά στην απόκτηση του Έλληνα διεθνούς γκαρντ.

Ο Καλάθης ο οποίος έχει απασχολήσει έντονα τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται μια… ανάσα από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Ο Παναθηναϊκός είδε την πρώτη του πρόταση, ύψους 2,7 εκατ. ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια να απορρίπτεται από την πλευρά του Καλάθη και επανήλθε με νέα προσφορά ύψους 4 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Αντετοκούνμπο για δύο χρόνια ο Θρύλος – Σφήνα του Αστέρα για τον Κώστα αλλά… (pic)

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν αυτό δεν ήταν ικανό να ντύσει ξανά στα «πράσινα» τον Νικ Καλάθη, καθώς η Φενερ είναι πολύ κοντά στο να τον εντάξει στο δυναμικό της.

«Η Φενέρ έχει πάρει… φωτιά στην αγορά και είναι πολύ κοντά να φτάσει σε συμφωνία με τον Νικ Καλάθη και τον Νάιτζελ Χέιζ», γράφει το «homeofglory» και μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί.

Μένει να δούμε που θα καταλήξει ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος θυμίζουμε πως ακόμα δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα. Και είναι σε διαπραγματεύσεις με τους Καταλανούς για το ύψος της αποζημίωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ