Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Τόμας Γουόκαπ για τα εισιτήρια διαρκείας (Vid)

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Τόμας Γουόκαπ για τα εισιτήρια διαρκείας (Vid)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ακόμα μια δυνατή χρονιά και ο Τόμας Γουόκαπ φρόντισε να κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ζητώντας τη στήριξη του

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ακόμα μια δυνατή χρονιά σε Euroleague και Basket League, έχοντας πραγματοποιήσει δυνατές προσθήκες στο ρόστερ και έχοντας κρατήσει κάποια από τα αστέρια του, στοχεύει σε μεγαλύτερες επιτυχίες.

Όμως μια πολύ σημαντική παράμετρος έτσι ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να καταφέρουν όλα όσα θέλουν, είναι η στήριξη του κόσμου ο οποίος τον έχει βοηθήσει να φτάσει πολύ ψηλά στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η Εθνική στο φιλικό με την Ισπανία

Αυτό φρόντισε να υπενθυμίσει και ο Τόμας Γουόκαπ ο οποίος με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας στα social media, καλεί τον κόσμο της ομάδας του να δώσει το παρόν και τη νέα σεζόν στο ΣΕΦ, αναφέροντας πως στην Αμερική άκουσε ότι τα εισιτήρια διαρκείας φεύγουν πολύ γρήγορα, για αυτό ζήτησε από όλους να τρέξουν να προμηθευτούν τα δικά τους.

Το κάλεσμα του Γουόκαπ:

«Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού!
Μου έλειψαν οι μεγάλες στιγμές του καλοκαιρού! Αυτό που άκουγα όσο ήμουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είναι πως τα διαρκείας φεύγουν γρήγορα.
Για αυτό εξασφάλισε το δικό σου, ΤΩΡΑ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ