Μποχωρίδης : «Ο κόσμος θα καλύψει τα κενά των απόντων»

Μποχωρίδης : «Ο κόσμος θα καλύψει τα κενά των απόντων»

Ο ταλαντούχος γκαρντ, μίλησε στο arisbc.gr για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Κύμη το απόγευμα της Τετάρτης (11/4).

Δύσκολα θα καταφέρουν να παίξουν, Μπελ και Αθηναίου (ειδικά ο δεύτερος), στο αυριανό (Τετάρτη, 11/04 – 18:00) παιχνίδι του Άρη με την Κύμη στο «Nick Galis Hall», για την 22η αγωνιστική της Basket League. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα του αριστερού του ποδιού, ενώ ο δεύτερος από θλάση στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το κρίσιμο ματς και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, προκειμένου να καλυφθούν  τα κενά των δύο σημαντικών αυτών παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε ο 23χρονος γκαρντ: «Έχουμε πέντε ‘τελικούς’ μπροστά μας, μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, με το ίδιο πάθος και αυταπάρνηση. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών με δυο πολύ σημαντικούς παίκτες, τον Αθηναίου και τον Bell και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο κόντρα στην Κύμη, ώστε με τη στήριξη του και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει, να καλύψει το κενά των απόντων και να δώσει την ώθηση που χρειάζεται σε όλους τους υπόλοιπους. Είναι μια αναμέτρηση όπου υπάρχει το ΄πρέπει’ και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ο 24χρονος παίκτης συμπλήρωσε λέγοντας πως «σεβόμαστε την ομάδα της Κύμης, έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ειδικά μετά την έλευση του McFadden. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια από το πρώτο λεπτό και να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ