Παρουσία Τριαντόπουλου η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ (Pics)

Παρουσία Τριαντόπουλου η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ (Pics)

Η δουλειά ξεκινά για την ΑΕΚ η οποία είχε το απόγευμα της Τρίτης (23/8) την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν στα Λιόσια. Παρών και ο Τάκης Τριαντόπουλος.

Διακοπές τέλος για την ΑΕΚ που το απόγευμα της Τρίτης (23/8) είχε την πρώτη της συγκέντρωση στα Άνω Λιόσια υπό τις οδηγίες του Ηλία Καντζούρη. Ο Έλληνας προπονητής δεν είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του αφού έλειπαν οι τρεις διεθνείς.

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης των Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες

Η ενημέρωση της Ένωσης:

«Φωτορεπορτάζ από την αποψινή «πρεμιέρα» της προετοιμασίας 2022-2023 της «Βασίλισσας», στα Άνω Λιόσια, παρόντος του Managing Director της ΑΕK ΒC, κ. Παναγιώτη Τριαντόπουλου. Ο Κόουτς Ηλίας Καντζούρης είχε στη διάθεσή του τους Δημήτρη Μαυροειδή, Ανδρέα Πετρόπουλο, Παναγιώτη Φιλιππάκο, Αντώνη Κόνιαρη, Κένι Ουίλιαμς, Κάμερον ΜακΓκρίφ, Μωυσή Μητρέλο, Οδυσσέα Μουζουράκη και τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Παπαδάκη, Κρις Ουάμπα, Νίκο Οκεκουόγεν, Χρήστο Μπουντούρη. Παρών ήταν και ο Δημήτρης Φλιώνης, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Απόντες οι διεθνείς Γιάνις Στρέλνιεκς, Αλεξάντερ Μάντσεν, Ακίλ Μίτσελ».

ι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ