Ο Χατζηχρήστος επισκέφθηκε την μπασκετική ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια (pics & vid)

Ο Χατζηχρήστος επισκέφθηκε την μπασκετική ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια (pics & vid)

Όμορφες στιγμές στο κλειστό των Λιοσίων, με τον ιστορικό αρχηγό της Original, Δημήτρη Χατζηχρήστο, να επισκέπτεται την ομάδα μπάσκετ, αφήνοντας για λίγο πίσω του την προσωπική περιπέτεια με την υγεία του.

Ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ έλαβε χώρα την Τετάρτη (28/9) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, όπου υπήρξε και μία παρουσία έκπληξη. Ο λόγος για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο ο οποίος άφησε για λίγο την προσωπική του μάχη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και επισκέφθηκε τη «Βασίλισσα».

Ο ιστορικός αρχηγός της Original παρέλαβε μία φανέλα από τον Δημήτρη Μαυροειδή ενώ… απολογήθηκε για το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει τη συμπαράσταση που θα έπρεπε από τον κόσμο της.

Διαβάστε επίσης: Εθνική: Το μεγάλο βήμα, η δύσκολη δοκιμασία στα προκριματικά του Euro και το «παράθυρο» του Nations League

Η σχετική ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ο ιδρυτής της “Original 21”, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, άφησε για λίγο το Ιπποκράτειο, όπου δίνει τη δική του προσωπική μάχη, κι έδωσε σήμερα (28/09) το «παρών» στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Κατασυγκινημένος από την πρώτη φορά στα Άνω Λιόσια, ο δικός μας Μίμης, είπε μεταξύ άλλων, απευθυνόμενους στα στελέχη της ΑΕΚ BC αλλά και στους αθλητές/προπονητές: «Νιώθω πολύ άσχημα και σας ζητώ συγγνώμη, που σας εγκαταλείψαμε»!

Ο Μίμης παρέλαβε εκτάκτως φανέλα της ΑΕΚ από τον αρχηγό της «Βασίλισσας» Δημήτρη Μαυροειδή με την υπογραφή του, και κατόπιν μίλησε στους παίκτες σε ιστορική στιγμή, η οποία καταγράφεται στα συγκλονιστικά, στα ανείπωτα, της 8ετίας της Αναγέννησης».

Η ομιλία του Χατζηχρήστου: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ