Πρώτη φορά στο ίδιο τσάρτερ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Πρώτη φορά στο ίδιο τσάρτερ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Οι αποστολές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού «πέταξαν» με το ίδιο τσάρτερ για τη Ρόδο, ενώ έστησαν πηγαδάκια πριν την αναχώρηση.

Το πρωί της Παρασκευής αναχώρησαν οι αποστολές των ομάδων, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Προμηθέα με προορισμό τη Ρόδο, εκεί όπου τους περιμένει ο «οικοδεσπότης» Κολοσσός, για το Super Cup, που θα διεξαχθεί το διήμερο, 1-2 Οκτωβρίου.

Οι αποστολές των τριών πρώτων αναχώρησαν όλες μαζί με το ίδιο τσάρτερ για το «νησί των ιπποτών» κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Μάλιστα πριν την επιβίβασή τους είχαν την ευκαιρία να τα πουν λιγάκι μεταξύ τους.

Μάλιστα στήθηκαν αρκετά πηγαδάκια μεταξύ παικτών των «αιώνιων αντιπάλων», καθώς αρκετοί από αυτούς ήταν συμπαίκτες στο παρελθόν. Συγκεκριμένα οι Μπολομπόι και Γουόκαπ συνάντησαν τον Γκριγκόνις, πρώην συμπαίκτη τους σε ΤΣΣΚΑ και Ζαλγκίρις αντίστοιχα.

Αντίστοιχη συνάντηση είχε και ο Γκουντάιτις με τον Μπλακ, ενώ το… Ελληνικό παρεάκι, των Λούντζη, Καλαϊτζάκη και Μποχωρίδη τα έλεγε με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Super Cup:

Σάββατο 1/10:

Πρώτος ημιτελικός (17:00): Παναθηναϊκός – Κολοσσός

Δεύτερος ημιτελικός (21:00): Ολυμπιακός-Προμηθέας

Κυριακή 2/10:

Μικρός τελικός (17:00)

Τελικός (21:00)

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ