Μανωλόπουλος: «Ο Άρης θα ξανασταθεί στα πόδια του»

Μανωλόπουλος: «Ο Άρης θα ξανασταθεί στα πόδια του»

Στο ματς με το Ρέθυμνο, αλλά και τη μεγάλη νίκη επί του Άρη, αναφέρθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μέσω του μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Άρη προ ολίγων ημερών, η Κύμη φορτσάρει για την είσοδό της στα πλέι οφ, υποδεχόμενη το Σάββατο (14/4, 16:30 – ΕΡΤ1 Basket League Show/ERTPLAY2) το Ρέθυμνο για την 23η αγωνιστική.

Όπως έγραψε στον ΕΣΑΚΕ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα πρέπει «…να διαφυλάξουμε την μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει».

Παράλληλα ο Ελληνας φόργουορντ μίλησε για τη νίκη επί του Άρη, εκφράζοντας την πίστη ότι ο αυτοκράτορας θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή του και στη συνέχεια θα βρει το δρόμο του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Γεια σας φίλοι μου,

Αρχικά Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι το μήνυμα της Ανάστασης και η θυσία του Χριστού να μας κάνουν να αναλογιστούμε την πραγματική ουσία της ζωής, να σκεφτούμε περισσότερο τον συνάνθρωπό μας και να γίνουμε καλύτεροι Χριστιανοί και άνθρωποι. Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά αυτές τις Άγιες μέρες και να βρήκατε χρόνο να ξεκουραστείτε.

Εμείς δεν είχαμε αυτήν την «πολυτέλεια», έχοντας δύσκολο πρόγραμμα με καθημερινές προπονήσεις, καθώς έπρεπε να προετοιμαστούμε για 2 πολύ δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια. Το πρώτο ήταν την Τετάρτη απέναντι στον Άρη και το δεύτερο θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Χαλκίδα με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

Την Τετάρτη κάναμε μια πολύ καλή και γεμάτη εμφάνιση, με αποτέλεσμα να κερδίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο, γεγονός πολύ σημαντικό για την ομάδα της Κύμης. Είμαι από την Θεσσαλονίκη, έχω παίξει στον Άρη, γνωρίζω την πίεση που πηγάζει από την ιστορία και το μέγεθος αυτού του Συλλόγου και καταλαβαίνω ακριβώς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτήν την στιγμή. Είμαι όμως πεπεισμένος ότι θα γίνουν άμεσα όλα τα απαραίτητα για να σταθεί η ομάδα ξανά στα πόδια της, να μείνει φέτος στην κατηγορία και να φτάσει στην συνέχεια εκεί που πραγματικά αξίζει, στις υψηλές θέσεις του ελληνικού μπάσκετ.

Εμείς έχουμε τώρα μπροστά μας ακόμη έναν τελικό. Ένα παιχνίδι που θα μας φέρει πιο κοντά στους στόχους μας. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά ξέρουμε ότι σε τέτοια παιχνίδια η τακτική έρχεται δεύτερη.

Πρέπει να είμαστε συνεπείς και στις 2 πλευρές του γηπέδου και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Η ομάδα του Ρεθύμνου βασίζεται στην αθλητικότητα και στο γρήγορο παιχνίδι, οπότε ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι καθοριστικός για το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης τα ριμπάουντ και το μακρινό σουτ θα παίξουν κύριο ρόλο στην αναμέτρηση.

Βρισκόμαστε 4 αγώνες πριν το τέλος, οπότε κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, με ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας και στον κόσμο μας να διαφυλάξουμε την μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει όλη την χρονιά, που μας έχει αποφέρει την τρομερή μας πορεία. Θεωρώ ότι, έχοντας στο πλευρό μας και όλη την Εύβοια, θα τα καταφέρουμε!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ