Χαραλαμπίδης: «Η πρεμιέρα πάντα κρύβει παγίδες»

Χαραλαμπίδης: «Η πρεμιέρα πάντα κρύβει παγίδες»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε την εκκίνηση του ελληνικού πρωταθλήματος και για το παιχνίδι του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ.

Το Περιστέρι ξεκίνησε εντυπωσιακά τις επίσημες υποχρεώσεις του στο Baskteball Champions League και πλέον κοιτάζει την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο βοηθός του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της ομάδας, Κώστας Χαραλαμπίδης, αναφέρθηκε στη σημαντική νίκη σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και στους κινδύνους που κρύβει η πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Χαραλαμπίδης:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η πρεμιέρα πάντα είναι ιδιαίτερη και κρύβει παγίδες, δεν έχει σχέση με την εικόνα που έχεις παρουσιάσει στα φιλικά παιχνίδια.

Οπότε αυτό που θέλουμε εμείς είναι να ξεκινήσουμε τη σεζόν, όπως και στο Basketball Champions League με πολύ μεγάλη ένταση, να θέσουμε τους όρους μας.

Περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστικός. Δείξανε άλλωστε με την Ντιζόν ότι είναι ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουν να έρθουν εδώ για να διεκδικήσουν το καλύτερο που μπορούν».

Για την ψυχολογία που δημιουργεί η πρώτη νίκη στην Ευρώπη: «Είναι μια νίκη που δίνει μια σκέψη στους αθλητές, ότι ο τρόπος που δουλεύουν και θυσιάζονται μέσα στο γήπεδο έχει ένα αποτέλεσμα, οπότε αυτό μπορεί να είναι οδηγός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ