Πρεμιέρα με… Σπανούλη στην Basket League

Πρεμιέρα με… Σπανούλη στην Basket League

Πρώτο τζάμπολ στο πρωτάθλημα της Basket League, με τρεις αναμετρήσεις να ανοίγουν την αυλαία της 1ης αγωνιστικής. Ξεχωρίζει το Περιστέρι - ΠΑΟΚ.

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League, με το πρώτο τζάμπολ να γίνεται σήμερα (8/10), στο Λαύριο και άλλες δύο αναμετρήσεις να ακολουθούν.

Στις 16:00 η ομάδα του Λαυρίου θα υποδεχθεί τον Προμηθέα Πάτρας στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής, με την ομάδα του Μάκη Γιατρά να έρχεται από την τρίτη θέση του Super Cup και να αποτελεί φαβορί. Λίγη ώρα αργότερα, στις 17:00, ο Ιωνικός φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου.

Διαβάστε επίσης: Γκούσταφσον στο «10»: «Είμαι ενθουσιασμένη, γνωρίζω για την αντιπαλότητα με τον Παναθηναϊκό»

Οι Νικαιώτες άργησαν να ολοκληρώσουν τις καλοκαιρινές μεταγραφές τους και το ρόστερ τους, ενώ η ομάδα της Ρόδου πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές και προέρχεται επίσης από τους αγώνες του Super Cup, όπου άφησε ανάμικτες εντυπώσεις.

Το πρόγραμμα κλείνει με το πιο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, αυτό ανάμεσα στο Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ, στις 19:15. Η ομάδα του κόουτς Βασίλη Σπανούλη, μπήκε με το «δεξί» στις επίσημες υποχρεώσεις της, νικώντας το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι στο BCL και το ίδιο θέλει να πράξει και στο πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα του Kill Bill ως πρώτος προπονητής, στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εβδομάδας:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου
16.00 Λαύριο-Προμηθέας
17.00 Ιωνικός Ν.-Κολοσσός
19.15 Περιστέρι-ΠΑΟΚ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου
16.00 Άρης-Παναθηναϊκός
19.15 ΑΕΚ-Καρδίτσα

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου
19.15 Απόλλων Π.-Ολυμπιακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ