Γκούσταφσον στο «10»: «Είμαι ενθουσιασμένη, γνωρίζω για την αντιπαλότητα με τον Παναθηναϊκό»

Γκούσταφσον στο «10»: «Είμαι ενθουσιασμένη, γνωρίζω για την αντιπαλότητα με τον Παναθηναϊκό»

Όλα όσα δήλωσε στο «10» η μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού, Μέγκαν Γκούσταφσον, στη media day των ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν.

Η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Μέγκαν Γκούσταφσον, μίλησε στο «10» και σχολίασε την εμπειρία της από την Ελλάδα μέχρι στιγμής, την εξαιρετική της εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τα επικείμενα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Διαβάστε επίσης: Σταμάτη στο «10»: «Όνειρο ο Ολυμπιακός, να καθιερωθούμε στην Ευρώπη»

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα;

«Είναι πάρα πολύ όμορφα. Όλοι με καλωσόρισαν αμέσως στην ομάδα και οι συμπαίκτριές μου και το προπονητικό προσωπικό, παρ’ όλο που ενσωματώθηκα σχετικά αργά. Είμαι ενθουσιασμένη να δείξουμε την πρόοδό μας, στα παιχνίδια της Euroleague που πλησιάζουν, αλλά και στο εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος την Κυριακή».

Το γεγονός ότι λίγο μετά την άφιξή σου έκανες μια τόσο σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ σημαίνει πως δεν χρειάστηκες καν χρόνο για να προσαρμοστείς;

«Ασφαλώς χρειάζεσαι κάποιο διάστημα για να βρεις τα πατήματά σου, κυρίως μέχρι να μάθεις τα συστήματα. Αλλά ήταν εντυπωσιακό να βλέπω τις συμπαίκτριές μου να επικοινωνούν τόσο καλά μέσα στο γήπεδο και να βοηθούν κι εμένα. Κάναμε μια πολύ καλή δουλειά στο παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήταν εύκολος αγώνας για εμάς, αλλά ήταν ένα καλό τεστ στο ξεκίνημα της σεζόν και μας έκανε καλό».

Έχοντας αγωνιστεί στο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη (WNBA), τι νέες προκλήσεις πιστεύεις πως θα συναντήσεις παίζοντας για τον Ολυμπιακό;

«Από την μικρή μου εμπειρία, μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, έχω καταλάβει πως στο πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές καλές playmakers. Στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ αντιμετωπίσαμε κάποιες εξαιρετικές πασέρ, οπότε το να καλείσαι να μαρκάρεις τέτοιες αθλήτριες είναι πρόκληση, γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα κάνουν μετά, αν θα σουτάρουν ή θα δώσουν πάσα, οπότε πρέπει να είμαι έτοιμη για αυτές».

Η επόμενη αναμέτρηση για το κύπελλο είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζεις για την αντιπαλότητα των δύο ομάδων;

«Ναι, ξέρω την Πηνελόπη (Παυλοπούλου) που αγωνίζεται εκεί, ήμασταν μαζί την περασμένη σεζόν στην Πολωνία και έχει ενδιαφέρον να ακούω για την σχέση μεταξύ των ομάδων, με προετοίμασε και με ενημέρωσε γι’ αυτό. Είμαι ενθουσιασμένη για τέτοιου είδους ατμόσφαιρες. Αγαπάω το μπάσκετ και το να έχεις τους φιλάθλους της ομάδας να έρχονται και να σε υποστηρίζουν είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ