Καντζούρης: «Σωστή νοοτροπία για 40 λεπτά» (vids)

Καντζούρης: «Σωστή νοοτροπία για 40 λεπτά» (vids)

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας και όσα περιμένει να δει από την ομάδα του.

Mετά τη σημαντική νίκη επί της Ρέτζιο Εμίλια για το BCL η ΑΕΚ επιστρέφει στις υποχρεώσεις της για την Basket League και ετοιμάζεται να υποδεχτεί στα Λιόσια (15/10) τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ για το παιχνίδι με την ομάδα της Πάτρας και αναφέρθηκε σε όλα περιμένει να δει από την ομάδα του, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Ο Μίτσελ έκλεισε σε ένα δωμάτιο 3 τερματοφύλακες και 6 αμυντικούς…

Όσα είπε ο Καντζούρης:

«Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε είναι σωστή νοοτροπία και στα 40 λεπτά και στις δύο πλευρές του γηπέδου έτσι ώστε να κάνουμε άλλος ένα βήμα μπροστά. Περιμένουμε τον κόσμο μας και αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε άλλη μια νίκη στο γήπεδο μας».

Από την πλευρά του ο Ξανθόπουλος είπε:

«Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλων Πατρών. Στα φιλικά έδειξε πολύ καλό πρόσωπο. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στις νίκες και με καλό μπάσκετ. Εύχομαι να ζήσουμε επιτυχίες με την ομάδα μαζί με τον κόσμο μας. Ήταν μαζί μας κόντρα στην Καρδίτσα αλλά και στην Ιταλία. Περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο. Εύχομαι να πανηγυρίσουμε ακόμη μία νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ