Καντζούρης: «Τελειώσαμε το παιχνίδι στην τρίτη περίοδο»

Καντζούρης: «Τελειώσαμε το παιχνίδι στην τρίτη περίοδο»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Ηλίας Καντζούρης από την εμφάνιση και τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Ρέτζιο Εμίλια.

Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη στη Ιταλία επί της Ρέτζιο Εμίλια για τη δεύτερη αγωνιστική του BCL και ο Ηλίας Καντζούρης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε βέβαια πως άπαντες πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν για να βελτιώνονται.

Διαβάστε επίσης: Αγκαλιά με την πρόκριση η Ίντερ μετά από επική ματσάρα στο «Καμπ Νου (3-3) – Πάρτι της Μπάγερν στην Τσεχία (2-4)

Όσα είπε ο Καντζούρης:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε εδώ. Με αυτούς δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ρέτζιο Εμίλια είναι πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα.

Μετά την πρώτη περίοδο κάναμε καλή δουλειά, ειδικά στην άμυνα τα ριμπάουντ έδωσαν λύσεις και τελειώσαμε το παιχνίδι στην τρίτη περίοδο. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Είναι μια νίκη και τίποτα παραπάνω. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Από την πλευρά του ο Αλεξάντερ Μάντσεν που ήταν και ο MVP του ματς, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήταν εκεί. Είναι δύσκολο να παίζεις εκτός έδρας και μας έδωσαν ενέργεια. Τους ευχαριστούμε. Κάναμε καλή δουλειά στα πρώτα 20 λεπτά, όμως έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης και αυτό είναι θετικό. Θέλουμε να τελειώνουμε τέτοια παιχνίδια όσο πιο γρήγορα μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ