Καστρίτης: «Ιστορική στιγμή η πρόκριση στα πλέι οφ»

Καστρίτης: «Ιστορική στιγμή η πρόκριση στα πλέι οφ»

Ο προπονητής της Κύμης, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε για τη νίκη επί του Ρεθύμνου, αλλά και για την πρόκριση της ομάδας του στα πλέι οφ της Basket League.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την 12η νίκη τους στη φετινή Basket League έδωσε ο προπονητής της Κύμης, Γιάννης Καστρίτης, μετά την επικράτηση επί του Ρεθύμνου με 82-76. Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ότι με αυτή τη νίκη η ομάδα του σφράγισε το εισιτήριο για την είσοδό της στην τελική οκτάδα και χαρακτήρισε ως ιστορική την πρόκριση της Κύμης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να ευχαριστήσουμε αρχικά τον κόουτς Βετούλα για τα καλά του λόγια και να ευχηθώ από καρδιάς καλή δύναμη και υγεία σε όλη την ομάδα του και να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα. Από εκεί και έπειτα, δεν θα πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, όχι μόνο για την νίκη, αλλά για την εν γένει παρουσία τους στο πρωτάθλημα, στα παιχνίδια και καθημερινά στις προπονήσεις.  Έχουμε φτάσει στις δώδεκα νίκες, αριθμός πολύ τιμητικός για όλους εμάς στην ομάδα της Κύμης και αποτυπώνει ακριβώς την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά μας στο παρκέ. Αν δεν κάνω λάθος, είμαστε πλέον και μαθηματικά στα play off, που είναι μία ιστορική στιγμή για εμάς.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται ξεκάθαρα στην παρουσία των παιδιών σε όλα τα ματς και σε ότι έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, στην αυταπάρνηση που έδειξαν, στην ψυχή και στην καρδιά που κατέθεσαν πάνω στο παρκέ.  Εκτός από τις απουσίες που είχαμε σήμερα, είμαστε μία ομάδα που δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε δύο παιχνίδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ και στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη ξοδέψαμε πάρα πολύ μεγάλη ενέργεια. Επίσης θέλω να αφιερώσω τη σημερινή νίκη στους συνεργάτες μου, τον Ισίδωρο Κουτσό και τον Δημήτρη Βαρβούνη, αφού σε πολύ σύντομο διάστημα είχαν έτοιμα όλα τα κομμάτια που έχουν να κάνουν με το σκάουτινγκ του αντιπάλου.

Ένα μεγάλο μπράβο πρέπει να πάει και στον γυμναστή μας, τον Δημήτρη Πασπαλά, ο οποίος καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς κάνει εξαιρετική δουλειά και νομίζω ότι αυτό φάνηκε και σήμερα. Θα εκμεταλλευτούμε τώρα την διακοπή για να ξεκουραστούμε και θα συνεχίσουμε μετά, ελπίζω όλοι μαζί υγιείς, κάνοντας το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, διεκδικώντας κάθε παιχνίδι που μπορούμε να κερδίσουμε. Καλή συνέχεια ξανά στην ομάδα του Ρεθύμνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ