Άρης: Ξεκίνησε την αποθεραπεία ο Χάγκινς

Άρης: Ξεκίνησε την αποθεραπεία ο Χάγκινς

Δίχως τον Τζος Χάγκις θα πορευτεί ο Άρης για τον επόμενο 1,5 μήνα, με τον Αμερικανό να ξεκινά ήδη την αποθεραπεία του.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της Σαββατιάτικης (5/11, 16:00) αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πατρών που θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζος Χάγκινς, ο οποίος έχει υποστεί θλάση που θα τον κρατήσει εκτός παρκέ για τον επόμενο 1,5 μήνα. Ένα γεγονός που πληγώνει τους Θεσσαλονικείς, καθώς ο Αμερικανός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο 28χρονος γκαρντ ξεκίνησε ήδη την αποθεραπεία του, έχοντας ως στόχο να επιστρέψει στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού το συντομότερο δυνατό, ώστε να βοηθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών στο φετινό πρωτάθλημα. Παράλληλα, στη μεσημεριανή προπόνηση που διεξήχθη έγινε χρήση βίντεο για την ανάλυση των Πατρινών.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στον Άρη, Χρήστος Χασανίδης, αναφέρθηκε στον αγώνα τονίζοντας:

«Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, με τον Απόλλωνα. Πρέπει να κερδίσουμε, για να έχει αντίκρισμα η εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, και για να το πετύχουμε οφείλουμε να καταβάλλουμε τα μέγιστα. Επιμένουμε στη φιλοσοφία μας και ξεκινάμε από την άμυνα. Θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια και μέσα από την άμυνα, να «χτίσουμε» και στην επίθεσή μας.

Παίζουμε με μία ομάδα που έχει δείξει καλές προδιαγραφές, με την έννοια ότι παίζει σαν ομάδα. Ο Απόλλων σουτάρει αρκετά και πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στην περιφερειακή άμυνά μας.

Βλέπουμε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια της αναμέτρησης κι αυτό μας χαροποιεί. Εύχομαι να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και μαζί με τον κόσμο μας να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ