Θλάση πρώτου βαθμού ο Τζέιλεν Ράιλι στον ΠΑΟΚ

Θλάση πρώτου βαθμού ο Τζέιλεν Ράιλι στον ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το αποτέλεσμα της οποίας φανέρωσε θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό του πόδι.

Χωρίς τον Τζέιλεν Ράιλι θα επιστρέψει αύριο σε διαδικασία προπονήσεων-μετά από τριήμερο ρεπό- ο ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία για τις ενοχλήσεις που αποκόμισε στο τελευταίο, εκτός έδρας, ευρωπαϊκό παιχνίδι του «Δικεφάλου» με τη Μάλαγα (2/11) – εξαιτίας των οποίων δε χρησιμοποιήθηκε στο ματς που ακολούθησε για την Basket League, στη Ρόδο, κόντρα στον Κολοσσό (5/11)- το αποτέλεσμα της οποίας φανέρωσε θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό του πόδι.

Ο Ράιλι άρχισε ήδη ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου από τον χειρουργό ορθοπεδικό των «ασπρόμαυρων», Ιωσήφ Γαβριηλίδη, την Παρασκευή (11/11).

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι – Πρώτη προπόνηση με τον Ολυμπιακό και… έτοιμος να παίξει!

Απόντες από την αυριανή παρουσία του ΠΑΟΚ στο γήπεδο θα είναι, ακόμη, οι διεθνείς Γιάνικ Φράνκε, Χρήστος Σαλούστρος, όπως επίσης και ο τραυματίας, Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι. Ο τελευταίος βρίσκεται σε διαδικασίας αναμονής για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, μετά το κάταγμα εξάρθρημα αριστερής ποδοκνημικής που υπέστη στην αναμέτρηση απέναντι στη Μάλαγα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ