Ο Παναθηναϊκός έρχεται, ο ΜακΚίσικ πήρε το «όπλο» του (vids)

Ο Παναθηναϊκός έρχεται, ο ΜακΚίσικ πήρε το «όπλο» του (vids)

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν συγκλονιστικός στην άνετη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Προμηθέα, σκοράροντας 22 πόντους κι έδειξε πως είναι έτοιμος για το ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας (5/12) απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όλα κύλισαν ιδανικά για τον Ολυμπιακό στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν περίπατο και έφτασαν στο 7Χ7 στην Basket League. Ο Βεζένκοφ έκανε άλλη μία γεμάτη εμφάνιση (22 πόντοι, 5/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα), η άμυνα του Ολυμπιακού (με εξαίρεση το τελευταίο κομμάτι του αγώνα που φυσιολογικά υπήρξε χαλάρωση) τα πήγε περίφημα και η εικόνα της ομάδας ήταν σε πολλά σημεία του αγώνα διαστημική. Αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάντως έχει έναν ακόμα λόγο να χαίρεται για το χθεσινό αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση του Σακίλ ΜακΚίσικ και μάλιστα μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (5/12).

Ο εκτελεστής Σακ πήρε το «όπλο» του

Διαβάστε επίσης: Στην Ίντερ Μαϊάμι ο Μέσι σύμφωνα με τους «New York Times» – Στο στόχαστρο και οι Φάμπρεγκας-Σουάρες (pic)

Ο ΜακΚίσικ ξεκίνησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά το παιχνίδι με την Άλμπα στην αρχική πεντάδα των νταμπλούχων Ελλάδας και έδειξε από νωρίς πως θα βάλει φαρδιά την υπογραφή του στην αναμέτρηση.

Ο απολογισμός του παιχνιδιού; 22 πόντοι, 2/2 δίποντα και 6/7 τρίποντα σε 20′ συμμετοχής, χάνοντας το απόλυτο πίσω από τα 6,75μ. για μία άστοχη προσπάθεια, ενώ είχε συνεισφορά και στην άμυνα με 2 κλεψίματα και 2 ριμπάουντ.

Δήλωσε παρών ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Αμερικανός είναι εμφανώς ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και το ματς στην Πάτρα ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν για να εκτοξευτεί η ψυχολογία του ενόψει Εφές στην Euroleague και κυρίως Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν με το «τριφύλλι» είναι προ των πυλών και ο ΜακΚίσικ πάντα περιμένει αυτά τα παιχνίδια για να κάνει το βήμα παραπάνω. Είναι τέτοιου είδους παίκτης που «τρέφεται» από τα μεγάλα ματς και απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο στο παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ