Από μία αγωνιστική τιμωρία σε Πάπας και Τσιακμά για το μεταξύ τους επεισόδιο (vid)

Από μία αγωνιστική τιμωρία σε Πάπας και Τσιακμά για το μεταξύ τους επεισόδιο (vid)

Με ποινή μίας αγωνιστικής τιμωρήθηκαν οι Τζορτζ Πάπας και Νίκος Τσιακμάς από τον Αθλητικό Δικαστή για την ένταση που είχαν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για την 9η αγωνιστική της Basket League πέρασε στην ιστορία ως ακόμα μία άνετη επικράτηση των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, ωστόσο χαρακτηρίστηκε από ένα περιστατικό που συνέβη λίγα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, ανάμεσα στον Τζορτζ Πάπας του Ολυμπιακού και τον Νίκο Τσιακμά του ΠΑΟΚ.

Οι δύο αθλητές, είχαν μία έντονη «κοκορομαχία» με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα μικρό επεισόδιο και να αποβληθούν και οι δύο από τον αγώνα από τους διαιτητές με ντισκαλιφιέ.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Μαντσίνι – Ποια είναι η ρώσικη ομάδα που θέλει τον Αργεντινό και πόσα δίνει

Η τιμωρία τους ανακοινώθηκε την Παρασκευή (23/12) και πρόκειται για ποινή μίας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο τόσο για τον γκαρντ του ΠΑΟΚ, όσο και για εκείνον των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά:

«Επιβάλλεται στον ΤΖΩΡΤΖ – ΠΙΤΕΡ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ α) για υβριστική συμπεριφορά, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ και β) για ανάρμοστη συμπεριφορά, χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 10-12-2022.

Στον Ν. ΤΣΙΑΚΜΑ, καλαθοσφαιριστή της ως άνω ΚΑΕ ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 10-12-2022».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ